Pp-16-Jitsk.jpg
laile-064594.jpg
Glaasjes.jpg
Pp-16-Jitsk.jpg

Uw verhaal


SCROLL DOWN

Uw verhaal


uw verhaal

Het aanbod van Foodstories bestaat uit tot in detail uitgewerkte cateringformules op het ritme van de seizoenen.

Deze formules zijn opgebouwd vanuit de expertise van de keuken en weten telkens alle gasten te bekoren. 

BEKIJK ENKELE VAN ONZE FORMULES

_MG_0105.JPG

Maatwerk

Elk evenement verdient zijn eigen cateringformule. Het is daarom dat het commerciële team van Foodstories steeds klaarstaat om naar de klanten te luisteren en samen tot een mooi geheel te komen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, nieuwjaarsdrink, trouwfeest, ... 

 

_MG_0033.JPG

Elegantie

Al het personeel voor en achter de schermen bij Foodstories staat garant voor een optimale uitvoering van een evenement. Het team dat instaat voor uw evenement kan dan ook terugkijken op jaren ervaring binnen de catering in België.

 

_MG_0026.JPG

the extra mile

Omdat een evenement staat of valt met de kleine details engageert Foodstories zich steeds om 'the extra mile'! Afwerking, decoratie en precisie zijn slechts enkele van de vele kernwoorden in onze bedrijfsfilosofie!

laile-064594.jpg

Ons verhaal


Ons verhaal


Traditie

Foodstories werkt steeds op het ritme van de seizoenen, ver verwijderd van de conventionele voedingsindustrie. Dit zorgt voor een eerlijke en pure gastronomische ervaring tijdens uw evenement. 

Passie

Dankzij een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van leveranciers en een even sterk team van gepassioneerde koks levert Foodstories steeds een hoog kwalitatief eindproduct

Ons verhaal

Het verhaal van Foodstories begint met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van high-end catering. Het is voor ons telkens van uiterste belang dat uw evenement de 'gastronomische touch' verkrijgt die het verdient.

 Door steeds respectvol om te gaan met traditiemens en omgeving plaatsten we reeds vele evenementen op ons curriculum.

 
Locatie 5.jpg

Creatie

Elk evenement is een unieke belevenis en Foodstories werkt dan ook telkens een creatief geheel uit. Enkel zo worden de bezoekers volledig ondergedompeld in een bepaalde sfeerschepping.

Glaasjes.jpg

Locaties


Locaties


LOCATIES

De locatie waar een evenement doorgaat is van uiterste belang. Als exclusieve of geprefereerde partner kennen wij het reilen en zeilen van de verschillende feestzalen.

Uiteraard werken wij ook op locaties voorzien door de klant.

Klik op de naam van de locatie of de foto om de brochures te downloaden.

New Page


New Page